:: LittLE aNGeL of OuR HeArT ::
Free Image Hosting
By: mommy sofea

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Aug-2008 08:38 Email | Share | | Bookmark
sofea @ KLCC Park - 27/7/08

actually plan nak gi tefal warehouse sale..sekali bila dah siap2 tu nak tgk address tempat tu..sekali abis pkl 3pm...tak sempat la...tapi sbb dah siapkan so daddy decided nak bwk sofea n mommy gi klcc...saje la bwk sofea main2...smp je klcc terus gi toys r us baru...sekali depan tu ada Barney, BJ n Baby Bop...seronok la sofea main..smp dua kali naik...masa dah abiss tu siap nangis x mo turun..tapi disebabkan dah ada budak lain tunggu, turun kan la jugak...bila dah tak panas tu bwk sofea gi jln2 kat taman...bukan main seronok dia...lepas je terus nak terjun dlm air...huishh...pantang tgk air budak kecik ni...mesti dia ckp debushh debushh...siap dgn tgn sekali action mcm nak berenang...sofea sofea...so enjoy the pics










Monday, 7-Jul-2008 08:44 Email | Share | | Bookmark
Bila sofea masuk toys r us

ni la gaya-gaya sofea bila dpt masuk toy r us...memang kalut la nampak toy byk sgt...dua2 toy yg dia main ni mmg dah ada kat umah...barney tu mmg dia x mo lepas...bila amik je dia nangis tp takkan nak beli lagi kot...lain kali ye mommy n daddy beli toy lain...byk sgt dah toy kat umah tu






Thursday, 3-Jul-2008 09:19 Email | Share | | Bookmark
Sofea lagi...

hari ni mommy sofea rajin nak upload gambar...jeles jugak tgk org2 yg rajin update fp n blog...suka baca org punya blog...

pstt...keja byk sebenarnya ni...huhuhu...









Thursday, 3-Jul-2008 05:00 Email | Share | | Bookmark
Sofea latest pix

Sorry la sofea, mommy lama tak upload gambar sofea dlm fp mommy ni...mommy dilanda kebusyan n kemalasan yg teramat...ni gambar sofea yg terbaru...nak besa dah budak domok ni....

ni sofea dpt hadiah dr daddy...HK disneyland mari


dpt t-shirt my first Hard Rock Cafe t-shirt from daddy jugak...kecik2 dah dpt t-shirt hard rock cafe






skang ni sofea dah makin pandai ckp...kalau nak berborak dgn dia pun dah boleh...dah paham la ape org ckp and sometimes boleh jwb...selalu kena gomol dgn mommy n daddy


Thursday, 20-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Cameron Highland - Penang

sofea demam...sblm bertolak
 
on the way naik cameron
View all 24 photos...
Entry basi

20/3 - 23/3/08 kami one family berjalan2 pegi cameron highland n penang...tido satu mlm di cameron n 2 mlm di penang...unfortunately sofea demam time tu...so dia byk meragam la..just view the pics ek sbb dah tak ingat sgt details...hehehhe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net